Milli


Priyan hihnan toisessa päässä roikkuu Milli.

Asustelemme Tampereen uljaassa Herwoodin metsässä. Koirien lisäksi harrastan epätoivoista romaanikäsikirjoituksen väsäämistä, muutakin kirjoittamista, piirtämistä ja joogaa.

Meidän perheellämme on ollut koiria niin kauan kun jaksan muistaa. Olemme koiraperhe koko sydämeltämme. Koirat ovat perheemme sielu, yhdistävä tekijä ja kaiken keskipiste. Lapsuudenkotini Jyväskylässä on tapetoitu täyteen koiran kuvia ja patsaita.  Kun etsit tietoa aiheesta "hullut koiraihmiset" niin löydät meidän naamamme koreilemassa etusivulla.

 Ensimmäisen oman koirani sain ihan kakarana. Pimpula (eli tutummin Putte, MööMöö, Manniska tai muita nimiä jolla tämä koirapersoona tunnettiin) oli laiska, mutta hyvin voimakastahtoinen englanninspingerspanieli. Tämä koirapersoona vei minua lapsuuteni läpi ihan kuusi-nolla. Sen kanssa sain kokeilla kaikkia koiramaailman käytösongelmia hihnakävelystä eroahditukseen.

Toinen koirani Wentti tuli perheeseemme vahingossa ja vahingossa se myös lähti mukaani viettämään opiskelijaelämää. Wentin kanssa annoin koiraharrastukselle pikkusormeni, ja se vei koko käden!

2 kommenttia: