sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Olipa kerran ekat htm kisat ja muuta sellaista

Iloista pääsiäistä! Toivottavat Priya ja PopaKiusasin tyttöjä taas vaihteeksi valokuvauksella. Poseeraaminen kameran edessä akaa olla Poppelillekin tuttua hommaa. Sille voi oikeastaan nykäistä mitä vaan suuhun ja se tönöttää nätisti paikoillaan kunnes saa luvan liikkua. Hienot mallit!

Sitten kuulumisiin: Popa kävi korkkaamassa viralliset htm-kisat! Kisapäivää edelsi valitettavasti hiljaisempi viikko koska olin kipeänä ja tämä ei luonut mitään hyvää lähtökohtaa suoritukseen. Olin taas viimeiseen asti perumassa osallistumistani, mutta löysin itseni kuitenkin kehän reunalta jännittämästä.

Melkein eniten jännitin sirun lukemista ja kisakirjan varmennusta. Olin melko varma että harjoittelusta huolimatta Popa päättää, että sirunlukija syö pieniä bordercollieita. Syöttelin sille hätäisesti nameja kaksin käsin sillä aikaa kun tuomari yritti saada sirunlukijaa toimimaan. Popa ei edes huomannut sitä, mutta kun lukija kiljasti iloisesti löydettyään Popan sirun, painui Popa taas matalaksi. Lipesin äkkiä paikalta ja aloin nostattaa Popaa. Leikin sen kanssa ja vaadin siltä pieniä tehtäviä. Tuomari joutui nilkuttamaan perääni koska unohdin Popan rekisteritodistuksen. Poppeli kuitenkin palautui sirunlukijan kamalasta hyökkäyksestä.

Suorituksen alussa Popa oli jännittynyt ja pälyili minua ihmeissään. Se hätääntyi selvästi vähän minun tärisevistä raajoistani ja kimeästä äänestäni. Se ei kuitenkaan missään vaiheessa lopettanut tekemistä. Popa pysyi uskollisena seuruussa ja täydessä fokuksessa vaikka selvästi hidasti ja jännittyi minun sekoilustani. Jossain vaiheessa Popa rentoutui ja alkoi olla oma itsensä. Tässä vaiheessa seuraamiseen tuli mukaan ääntä ja muutakin levottomuutta.

Suorituksesta keräsimme 156 (77,33/78,66)p. ja keräsi tälläistä palautetta:

Tuomari: Henna Meriharju

Määrä: 40, Laatu:38, yhteensä: 78, Kumppanuus: 40, koreografia: 37, yhteensä: 77 (155p)

"Riittävä määrä positioita, mutta koiralla selkeitä vaikeuksia pysyä positiossa sekä kohdallaan, että ryhmissä. Se siis hypähteli tavoitellessaan positiota. Hieno asu ja kiva koreografia-idea."

Tuomari: Mari Väänänen

Määrä: 40, Laatu: 39, yhteensä: 79, Kumppanuus: 38, koreografia: 42, yhteensä: 80 (159p)

" Hauska idea teemassa ja koreografiassa. Koira oli hieman hämillään tilanteesta, liikkui aika varoen, muutama haukahdus ja liikkui ohjaajaa napsien. Vielä lisää varmuutta esiintymiseen, mutta hyvällä alulla koiratanssiura."

Tuomari: Outi Tastula

Määrä: 37, laatu: 38, yhteensä: 75, Kumppanuus: 39, Koreografia: 79 (154p) 

"Kiva teema, ohjaajan liike osuva :) Vasemmalla seuraaminen on hallussa koiralla, mutta muissa pitäisi koiran paikkaa tsekata. Olisikohan koiralle  hieman reippaampi musiikki sopivampi?" 

Olen valtavan ylpeä Popasta! Vaikka suorituksessa ei pisteillä juhlittukaan niin luottoni Popaan lisääntyi tämän kokeen jälkeen hurjasti. Yhteistyö kisoissa kärsii vielä molempien jännityksestä, mutta Popa on silti osoittunut näissä kolmessa kilpailussa todella luotettavaksi kisakaveriksi. Se yrittää aina parhaansa ja on suorituksessa mukana vaikka vähän jännittäisikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti