lauantai 7. lokakuuta 2017

Olipa kerran torstain tokoryhmän näyttö

Olen ollut tänään ahkera blogien päivittäjä. Luit okein, kirjoitin BLOGIEN. Olen aloittanut myös kirjoittamisharrastukseen liittyvän blogin kirjoittamisen johon nakkaan ajatuksia kirjoittamisesta, luovuudesta ja tarinoista. Julkaisen siellä varmaan myös tarinoitani jonkun verran (jos uskallan). Blogi ei ole vielä ainakaan julkinen. Luovat prosessit ovat niin herkkä aihe että en ole vielä uskaltanut julkaista blogia vaan sitä lukee vain suljettu lukijakunta. Katson ensin miltä sen pitäminen minusta tuntuu ennen kuin mietin blogin tulevaisuutta.  Mutta jos joku teistä haluaa juttujani lueskella niin laittakaa viestiä niin lisään teidät lukijaksi.

Viime torstaina meillä oli taas jännä päivä.

Kädet tärisi, suu kuivasi ja vatsassa kihelmöi. Jouduin nimittäin esittämän "mitä me osaamme" torstain tokoryhmällemme. Olemme Popan kanssa talvikauden torstaisin treenaamassa Sari Kärnän ja Piia Karisen valvojan silmän alla. Olen aivan innoissani ryhmästä! Siinä on mukavia koiria, hyviä tyyppejä ja pätevät kouluttajat. Silti tunsin lievaa pahoinvointia kun jouduimme ensimmäisellä kerralla videoimaan suorituksemme. Vanha kunnon kamerakammo iski taas.

Meidän piti esittää neljä liikettä siinä kunnossa kun ne tällä hetkellä olivat:

1. Seuraaminen
2. Joku jäävä
3. Nouto/pito
4. Omasta mielestä meidän paras liike

Sain ilokseni huomata taas miten erikoinen koira Popa on. Minä jännitin, kameraa, tärisin, kompastuin, säädin liikkurointia, annoin vääriä käskyjä, varmistelin erikoisilla tavoilla Popaa koko ajan ja juttelin hermostuneena kouluttajalle. Kaikesta tästä huolimatta Popa vaan teki töitä. Se oli täysin omassa kuplassaan täydellisessä fokuksessa. Siis VAU MIKÄ KOIRA!! Hyvällä ohjaajalla tuollainen koira olisi tähtiainesta. Olen vakuuttunut että koko maailma saisi muuttua hetkessä maailmanlopunjälkeiseksi dystopiaksi ja Popa vain tarjoaisi seuraamista.

Varmistelin liikkeissä aika paljon ja jälkikäteen tämä harmittaa. Tässä olisi ollut meille tilaisuus oikeasti tehdä kunnon kisamainen treeni. Kamerakammo pakotti kuitenkin menemään sieltä mistä aita on matalin. Popa olisi varmasti suoritunut ilman minun varmistelujanikin.

Tässä Popan liikkeet videoilla:

1. SEURAAMINEN:

2. MAAHANMENO (pelkkä maahanmeno ja siellä pysyminen)3. NOUTO JA PITO


4. KAUKOT1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti