tiistai 11. huhtikuuta 2017

Olipa kerran 3kk tähystyksestäKolme kuukautta sitten minusta tuntui, että tämä päivä ei tule koskaan. Katsoin Popan vanhoja treenivideoita ja pillitin sitä että minun hieno pentuni könkkää menemään kolmijalkaisena. Ihan uskomatonta, että saan nyt sanoa: Popan tähystyksestä on kulunut 3kk.

Kolmen kuukauden merkkipäivän kunniaksi kävimme toisen kerran Maaria Kaiperlan käsittelyssä. Popa oli paljon tasapainoisemman tuntuinen kuin viime kerralla. Hoidon jälkeen se oli todella väsynyt. Minun vilkas ikiliikkujani lötkötti täysin rentona lattialla ja hölkkäsi puoliunessa perässäni bussiin. Kotona se on ollut sikeässä unessa koko päivän.  Popa hoidettiin voimakkaammin kuin edellisellä kerralla. Tavoitteena oli saada lukkoja auki, mutta myös auttaa Popaa käyttämään takapäätään tehokkaammin, jotta painoa saataisiin pois etupäältä.

Tästä asiasta Popa on ollut hyvin innoissaan: se on päässyt juoksemaan vapaana. Viime perjantaina lukko vihdoin napsahti auki Poppelin remmissä ja piru oli irti. Täytyykö minun edes kertoa että kovaa mentiin ja korvat unohtuivat?Osasi se myös mennä asiallisesti.Popa on päässyt myös takaisin treenaamisen makuun. En voi muuta tehdä kun hehkuttaa. Popan kanssa on niin hieno tehdä hommia. Itselläni menoa jarruttaa vielä pääkopan sisällä hirveä peikko, joka pelkää antaa Popan riehua. Meillä ei ole mihinkään kiire, joten edetään hitaasti ihan jo minun hermorakenteeni vuoksi.

Kesä näyttää tällä hetkellä aivan mahtavalta. Popan kanssa tokoa ja Priyan kanssa rallya sekä molempien kanssa vähän koiratanssia ja hakua. Toivottavasti Popa nyt vain pysyy kunnossa niin päästään toteuttamaan tätä suunnitelmaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti