keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Olipa kerran Priya tokoileeIloisempia aiheita välillä.

Priya on kulkenut tällä viikolla hallilla yksin. Se, että pentu on jätetty kotiin on hieman noussut neitokaisen hattuun ja minulla on ollut hieman kahjo aussie kaverina. Parempi näin! Priya on aina parhaimmillaan vähän kahjona. Luulen kuitenkin että tästä "mamman kanssa kahdestaan"-jutusta lähtee aika nopeasti viehätys ja kohta punainen jo neuvottelee kanssani lomapäivistä.

Popa on ollut lomalla ja odottelee perjantain leikkausta. Omasta mielestään neiti on elämänsä kunnossa joten sen rauhallisena pitäminen on ollut nyt jo mielenkiintoista. Toivon että leikkauksen jälkeen toipuminen veisi edes vähän sähikäisen virtaa ja se malttaisi paremmin olla oloneuvoksena. Kaivoin nosework-kamat kaapista ja olemme aloittaneet hieman eukalyptyksen tunnistamista. Lisäksi olemme opetelleet kyljellään paikallaan makaamista tulevaa kuntoutusta varten.

Rakensin vierashuoneeseemme Popalle sairasyksiön. Huoneen oveen laitetaan koiraportti, jotta mustavalkoinen pommi ei pääse räjähtämään koko taloon vapaaksi (ainakaan toivottavasti). Huone on tarpeeksi pieni että neiti ei mahdu ottamaan siellä mitään kunnon spurtteja, mutta se on tarpeeksi iso kunnon jaloitteluun (en halua pitää Popaa koko ajan häkissä, mutta vapaana koko kämpässä se on aika vallaton). Levitin vierashuoneen vuodesohvan auki koska ajattelin nukkua siellä Popan kanssa leikkauksen jälkeen ja jotta Popalle ei tulisi kiusausta hypätä sohvalle. Huoneessa on valtava metallihäkki rauhoittumiseen ja lattiat vuorasin matoilla jotta Popa ei pääse liukastumaan.

Mutta takaisin Priyan tokoihin. Kuvasin moisesta videon. Liikkeet on valittu ajatellen kouluttajakoulutusta, jolle olen osallistunut tänä syksynä.

Vikalistaa en edes jaksa miettiä. Mutta Priyalla on hyvä asenne. Häntä heiluu! Ja vauhti on Priyaksi hyvä. Priya on ollut nyt muutaman päivän aivan loistava terapiakoira. Vaikka minua on kirpaissut jättää Popa kotiin ja mennä vain Priyan kanssa hallille niin punaisen kanssa olen saanut taas hymyn huulille.


5 kommenttia:

 1. Priya kiittää kehuista ja lähettää hymyjä (hän tietää olevansa ihana ;))

  VastaaPoista
 2. Heeeei, kätevä tuo stoppiharjoitus! Täytyy ehdottomasti napata omaan treeniin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut meille paras tapa tehdä stoppia :)

   Poista