lauantai 26. marraskuuta 2016

Olipa kerran Popa 5kk

Kuva: Sanna Kiretti

Ja niin se on kauhukakara jo 5kk. Viime viikkoina olen kuitenkin joutunut toteamaan, että se on "vasta 5kk". Voisi kasvaa vähän vielä nopeammin. Tuntuu että koko ajan elän sen kanssa silmät selässä peläten ettei se riko itseään tai jonkun toisen omaisuutta.

Tämä kuukausi on ollut treenillisesti aika köyhä (minun mittakaavassani). Olen jotenkin jysähtänyt pennun kanssa paikalleni ja odotan että sille tulisi ikää enemmän jotta pääsisin oikeasti opettamaan esimerkiksi seuraamista. Myös leluihin jumittaminen on tuottanut työtä ja en voi sanoa että oltaisiin täysin päästy vieläkään eroon ongelmasta.

Popalla on tällä hetkellä loputtomasti virtaa. Se on energinen pirulainen, jolla välähtää pään sisällä toinen toistaan kummallisempia ideoita. Popa on jotenkin tosi nopea ajattelemaan ja myös nopea toteuttamaan ajatuksiaan. Tällä hetkellä en voi myöskään sanoa että Popa olisi mitenkään erityisen pehmeä nössykkä. Sillä on sisällään jotain tulta ja tappuraa. Tämä neiti on sisukas ja sinnikäs taistelija, joka ei helpolla lannistu vaan suivaantuu vaan vastoinkäymisistä ja yrittää hanakammin uudestaan. Hieno ominaisuus harrastuskoiralle mutta kotona tosiaan hieman raivostuttavaa..

Treenaamiseen Popa suhtautuu tosissaan. Neiti on jatkuvasti kärkkymässä jotain hommia. Perusasentoa hississä, seuraamista lenkillä, peruutusta bussipysäkillä, jalkojen välistä pujottelua kun olen astumassa askelen eteenpäin (tämä on hieman vaarallinen harrastus). Sen olen huomannut että Popa ei omasta mielestään tarvitse minua treenaamiseen vaan lelutelineeksi kelpaa ihan kuka vaan.

Popa painaa nyt 11,5kg. Sen korvat ovat jämähtäneet melkein pystyyn. Ainoastaan aivan korvan päät lörpöttävät iloisesti. Muistan kuinka pentua odotellessani totesin että haluaisin Kulon (Popan äidin) kloonin, mutta korvat se voisi periä iskältään. Minulla kävi tuuri koska Popa muistuttaa monella tapaa äitiään, mutta söpöt  korvat se on perinyt isältä.

Olen ollut todella tyytyväinen Popaan. Se on juuri sitä mitä halusinkin ja enemmän.


5 kommenttia:

 1. Popa näyttää videoilla ja kuvissa paljo isommalta, vaikka Savu painaa pari kiloa enemmän :D Kivan näköistä puuhaa teillä ^^ Voitaisiin joskus tulla Savun kanssa treeniseuraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko mitannut Savun säkää? Popa on pikkasen vailla 50cm tällä hetkellä :) Tulkaa vaan! Kyllä meille aina seura kelpaa.

   Poista
  2. Savu oli viimeks 45cm, mitä siitä heilunnalta sai mitattua :D

   Poista