keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Olipa kerran Popa 12vko
Popasta tuli eilen iso tyttö. Sen kunniaksi tänään matkustimme ihan kahdestaan bussilla eläinlääkäriin hakemaan piikin niskaan. Itse piikki taisi olla ainut asia jota neiti ei huomannut eläinlääkärikäynnillään. Se lepatteli ympäri asemaa ja tutki jokaisen kolkan. Eläinlääkäri tarkisti sen korvat, hampaat ja silmät. Tai lääkärin omin sanoin: "Tarkistan jos pysyn neidin perässä." Meno oli melkoista lepatusta pöydälläkin. Hampaat löysivät pöydän kulman, pöydän suojamuovin, eläinlääkärin kauluksen ja stetoskoopin.

Kaikki oli kunnossa. Popa on sopivassa kunnossa, ei liian laiha tai pulska. Sen turkki kiiltää ja kroppa näyttää tasapainoiselta. Painoa neitosella on jo 7,2kg.Poppana on viime viikolla ymmärtänyt että ruoka on hyvää. Aivan kuin lamppu olisi syttynyt neidin päässä ja se on alkanut tavoitella ruokaa. Tämä on helpottanut koulutettavuutta, mutta aiheuttanut myös muita ikävämpiä seuraamuksia. Popasta on kuoriutunut pieni varas. Se yrittää hyödyntää jokaisen mahdollisuuden päästäkseen rötöksiin.Popa 12 viikkoa on:

- Melkoinen riiviö. Se puree, roikkuu, juoksee, rääkyy.. Popa ehtii joka paikkaan ja on siellä aina hampaat edellä, maistaen kaikkea mikä tielle sattuu.
- Iloinen lepattaja. Se on huoleton kuin kevätauringossa pyrähtelevä perhonen, lepattelee ja pulppuilee  ympäriinsä.
- syntymäonnellinen hännänheiluttaja. Popa ei ole ikinä pahalla päällä. Hauskaa että minulle on sattunut koiriksieni ikuinen pessimisti (Priya) ja ikuinen optimisti (Popa).
- Itsenäinen kulkija. Popa katoaa kuin pieru saharaan eikä sillä ole suurta tarvett pysytellä mamman perässä.
- Seikkailija. Popa tutkii kaiken. Se kiipeilee mitä omituisemmissa paikoissa ja toteuttaa itseään loikkimalla ympäriinsä.

Tässä video Popan viime viikon touhuista.
4 kommenttia:

 1. Popa vaikuttaa kyllä hurjan mainiolle neidille! :)

  VastaaPoista
 2. Popa ei vissiin meinaa jäädä ihan hirveän pieneksi bc-nartuksi :''D Asenne mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Popa ei ole kyllä mikään pikkuruinen :D kuitenkin pienempi kun Priya saman ikäisenä. Popa ei edes ole kaikista isoin narttu pentueestaan :D Aika silakka se on rakenteeltaan kuitenkin.

   Poista