tiistai 6. syyskuuta 2016

Olipa kerran Popa 10vkoTäyden kympin pentuni on tänään jo 10vko. Tämän kunniaksi olisi luvassa sensuroimatonta materiaalia palleroisesta. Kaksi pätkää jotka on kuvattu viime viikolla. Toinen aamutreeneistä olohuoneessa, jossa penska harjoittelee pullon ympäri pyörimistä ja lusikan nostamista maasta. Kummatkin vielä suhteellisen tuoreita temppuja, treenihistoriaa takana vain yhdet treenit. Toinen video on eilen hallilta. Penska tekee siinä häkkileikkiä, luoksetuloa ja käsitargettia.

Sensuroimattomia videoista tekee sen että en ole leikannut niitä ollenkaan.Ne ovat siis niin tylsiä että en ole varma kiinnostavatko ne muita kuin tulevaisuuden minua joka haluaa muistella omaa pientä pentuaan. Kaikki ylimääräinen säätö säilyy siis myös ikuistettuna videolle.


Popa 10vko on kehittynyt aivan valtavasti. Se leikkii edelleen todella hyvin, mutta nyt ruokakin on alkanut kelpaamaan paremmin. Nyt voisin kutsua sitä jopa ahneeksi. Treenatessa se on kehittynyt tosi paljon. Joudun jarruttelemaan itseäni koko ajan että en treenaa sitä liikaa. Pieni mustavalkoinen ei tunnu väsyvän millään. Se touhottaa, hyörii, leikkii ja keksii omia luovia ratkaisujaan. Videolla nähtävä lusikan nosto päätyi tänä aamuna lusikan heittelyksi ja kosketusalusta ympäri pyörähdykseksi.

Arjessa olemme naksutelleet kaikkea liikkuvaa mistä pentu kiinnostuu. Se on ostanut tämän ajatuksen aika hyvin ja alkaa nyt jo tarjota kontaktia nähdessään vastaantulevia ihmisiä, pyöriä, koiria ym. Tämän viikon projekti on ollut myös imuri. Popa pääsi kerran riemastumaan hieman liikaa imurista joten nyt olemme harjoitelleet rauhassa olemista kun imuroidaan.

Täytyy kyllä sanoa että rakastan sosiaalistamista. Se on niin hienoa kun koko maailma on kuin leikkikenttä jonka voi esitellä koiralle. Tavallisetkin asiat kutsuvat tutustumaan lähemmin. Popa on siis tehnyt ja nähnyt kaikenlaista. Se on käynyt eri paikoissa leikkimässä ja rauhoittumassa. Lauantaina se kävi ShowHau roadshow tapahtumassa valokuvattava. Popotin on tavannut myös muita pentuja ja aikuisia koiria.
Popa ja Savu ShowHau tapahtumassa (Kuva: Jenny Piittinen)

Kuva: Jenny Piittinen


Kuva: Jenny Piittinen


2 kommenttia:

  1. Super Pops! Oli ihana nähdä teidän menoa. Edelleen en kestä tota pörinää. <3

    VastaaPoista