tiistai 23. elokuuta 2016

Olipa kerran Popa 8vkoTänään pennulla kilahti mittariin kokonaiset kahdeksan viikkoa. Se on ilahduttanut elämääni siis kohta viikon ajan. Aika hurjaa! Minulla on rästissä postaus viikonlopun sosiaalistamisluennosta sekä Monica Wickströmin tokokoulutuksesta, johon Popakin osallistui.

Nyt kuitenkin lyhyt katsaus viime viikkoon.

Kahdeksanviikkoinen Popa on:

Aivan mahdoton tättähäärä. Popalla on vain yksi vaihe ja se on täysillä. Väsymystä se osoittaa lisäämällä ääntä ja vauhtia kunnes jalat eivät enää kanna. Etenkin iltaisin olemme joutuneet harjoittelemaan rauhoittumista häkkiin tai syliin jotta penska sitten viimein malttaa nukahtaa. Näin flunssaisena sängyn pohjalla tämä ominaisuus ei ole niin viehättävä, mutta hyvä vaan että vauhtia löytyy, sitähän minä tilasinkin. Pitää vain malttaa keskittyä rauhoittumistreeniin eri lailla kun Priyan pentuaikana.

Sisupussi. Rauhoittamista vastaan taisteleva Popa on melkoinen näky. Se rimpuilee ja rääkyy. Popa menee häntä pystyissä esteiden läpi ja roikkuu hurjana sisarustensa kimpussa, Priyan hännässä tai minun lahkeessani.

Hyvä leikkimään, mutta ei niin kauhean ahne, Popa leikkii ihan millä vaan (olemme leikkineet lelujen lisäksi mm. kepillä ja rikkaruoholla). Ruoka maistuu mutta sitä kohtaan neidillä ei vielä ole suurta paloa. Vahvistamme siis sitä.

Rohkea kakara. Popa valloittaa hervantaa häntä pystyssä. Hissi on ainut paikka jota se on hieman pelännyt mutta nyt se matkustaa sielläkin kuin vanha tekijä.

Keskittymiskykyinen. Popa pystyi työskentelemään Monican koulutuksessa 20min kanssani kuunteluoppilaiden ja kouluttajan edessä. Takana pyöri myös hallissa olevat agilitykisat.

Ensimmäinen pentuni jota en uskalla pitää vapaana ihan missä vaan. Popa ottaa nimittäin helposti jalat alleen jos maailma kutsuu liikaa enkä minä saa sitä juostua kiinni.

Kahdeksanviikkoinen Popa kävi puntarilla ja se painaa n.4,3kg. Lukema hieman häilyi koska Mustin ja mirrin vaaka oli pennun mielestä loistava paikka hepulille,

Tässä video meidän touhuista seitsemänviikkoisen Popan kanssa. Mitään ihmeellistä emme ole luonnollisestikaan päässeet tekemään ja yhteiset hetket on pyritty pyhittämään hauskalle suhteen luomiselle eikä niinkään millekään vakavalle.5 kommenttia: