maanantai 22. elokuuta 2016

Olipa kerran pennun nimi

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Tuomarina toimi äärettömän arvovaltainen ja tarkka siskoni Marika, jolla on aina mielipide kaikkeen. Tässä on kohta viikko eletty pentuarkea mustavalkoisen tättähäärän kanssa ja sitä on kutsuttu Popaksi, Popiksi, Poppanaksi, Poppikseksi, Popedaksi.. Se näyttää ihan Popalta joten se saa pitää nimensä. Pentu on siis virallisestikin nyt Popa.

KUITENKIN halusimme päättää kilpailun voittajaksi sellaisen nimen jonka olisimme antaneet pennulle jos emme olisi jo jääneet niin pahasti kiinni Popa-nimeen.

Ja se on...

*rumpujen pärinää*

PUSU

Eli Siiri Saukko, laitan sinulle lähipäivinä viestiä siitä miten voit lunastaa palkintosi. Onnea voittajalle! Siskoni varmasti ryöstää tämän nimen seuraavalle pennulleen koska hän rakastui siihen niin paljon.

Popa 7,5vko Kuva: Juulia Savolainen

7 kommenttia:

 1. Popa kyllä näyttää ihan Popalta. <3

  VastaaPoista
 2. Ihana Popa. Eihän pennun nimeä aina tarvitse vaihtaa jos tekonimi tuntuu sopivalta. Armaksen virallinen nimi on Puuttomantorpan Olisinpa aina Armas, joten vaihtoehtoja nimeksi ei kauheasti ollut.

  VastaaPoista
 3. No voi hitsi, kun ei voitto osunut! Olisin koittanut saada sut tekemään blogiini uuden bannerin! Teidän uus on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä tehdä sulle bannerin :) Parsis oli mun suosikki ehdotus. Laitan mulle vaan kuvia ja vähän tietoa että millasta :D

   Poista
  2. Sullahan on oikein oiva maku! Ja banneri olis aivan järjettömän superia! Otan yhteyttä nopeampaa kautta! Jee, kiitos!

   Poista
 4. Oho, tää tuli kyl aika yllätyksenä :D kannatti käyttää junamatkaa nimien keksimiseen :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junassa luovuus kukkii :D Laitan sulle vaikka facen kautta viestiä niin suunnitellaan mitä tuherran sulle :)

   Poista