keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Olipa kerran hirwiöitä

Huh kun on kuuma. Me Priyan kanssa viihdytään paremmin hieman viileämmässä, joten treenaaminen on tuntunut näillä helteillä aivan mahdottomalta. Viime viikonloppuna olimme Marjan ja Voltin kanssa turistina hienon lajimme tokon sm-kisoissa. Pieni herra Voltti Voldemord 4,5kk (?) pyöritti Priyan heti pikkusormensa ympäri. Prillis leikitti pentua ihan lääpällään ja antoi sen pomppia päällään ja roikkua niskanutuista.

Tänään kävin taas ihailemassa koiranpentuja Katrin luona. Paitsi että koiranpennuista oli kuoriutunut pieniä hirwiöitä. He hyökkäsivät heti ahnaasti kimppuuni ja upottivat hampaiden tynkiään ihooni. Verenhimoiset pienet ja raivoisat otukset! Aivan mahtavaa seurata vierestä miten nämä pennut kehittyvät ja niistä kasvaa aivan omia persooniaan.

Otin kasvattajan kanssa pennuista kuvat 4 viikon kunniaksi. Penskojen kuvaaminen oli hieman haastavaa. Jos kuvaa ei saanut napattua sen sekunnin murto-osan aikana jonka penska pysyi paikallaan niin malli oli jo kadonnut viihdytämään itseään jollain muulla.

Hän on Cafú. Katsokaa nyt miten söpö!

Sain myös tarjota pennuille oman lihani ja vaatteideni lisäksi oikeaa ruokaakin. Ahmatit saivat maistaa ensimmäistä kertaa elämässään kalaa. Ateria ei kauaa mietityttänyt vaan kalapullat katosivat aika nopeasti meidän käsistä niin että sormet meinasivat tulla mukana.

Penskat olivat kaikki todella eloisia ja leikkisiä. Sain todistaa hurjia painimatseja sisarusten välillä. Epäilimme että onkohan pennuilla luovutusikäisenä korvia tai häntää ollenkaan näiden leikkien jälkeen.

Suosikkini neljäviikkoisista palleroista olivat mustat nartut Popa ja Xavi. Niissä oli sitä jotain ihastuttavaa. Uroksista Pelé on edelleen suosikkini, siitä tulee komea mies ja mahtava persoona.

Pelé 
Popa

Xavi

"Meitä ei voi vangita" T: Cafu


Cafú ja Zaza

Cafú taas. Tykkään kuvata tätä pentua koska se on niin suloinen.

Leno oli tällä vierailulla hieman uninen

Leno

Tao-eno ja pentu-aitaus

Xavi syö Nooran sormet

Messi on edelleen vähän Priyan näköinen

Xavi maistelee

Messi

Nani on ihanan pieni ja suloinen

Zaza saa siskolta leukaan

Xavi


Matolääkekin uppoaa
10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ihania pikku riiwiöitä 😍 Onko joku söpöliineistä tulossa sulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En panisi yhtään vastaan jos tulisi. Priya sanoo ainakin että hän haluaa ehdottomasti oman pennun ;)

   Poista
 2. Voihan tui tui tui sentään! Voisin ottaa noista vaikka niin kun kaikki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin noin ja sitten istuin pentuaitaukseen ja ne hyökkäsivät naskalihampaat ojossa kimppuun :D

   Poista
  2. Mutta sehän on todella kätevää, kun omat sormet kelpaa pennulle palkaksi! Ei koskaan unohdu palkat kotiin :D

   Poista