sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Olipa kerran harjoitusnäyttö ja hiiwiöitä

Olen pohtinut pääni puhki siitä pitäisikö meidän hakea Priyan kanssa ensi kaudeksi seuramme tokon tehoryhmiin. Toisaalta säännöllinen ja tavoitteellinen treeniseura houkuttelisi, mutta toisaalta tuntuu siltä että olen ollut ryhmissä jo "liian kauan". Varsinkin kun aktiivinen kisa-ura on jäänyt vähän haaveeksi kaiken vireen kanssa säätämisen alla.


Tänään on viimeinen hakupäivä ja sen kunniaksi menin Ninan ja Viskin kanssa tekemään hallille näyttökokeessa vaadittavat liikkeet. Päätin että haen jos saan liikkeet vedettyä kunnialla läpi.

Aloitin seuraamisella. Priin vire laski heti kun se tajusi olevansa liikkuroitavana. Huomautin kerran mokomasta laahustamisesta ja neitokainen tsemppasi loppua kohden. Seuraavaksi suuntasimme noutoon. Prii virkistyi selvästi kun siirryimme vauhdikkaampaan liikkeeseen. Se kurvasi täysiä kapulalle. Nosto oli hieman ruma, mutta palautus sentään tapahtui nätisti laukalla perusasentoon asti.

Noudosta hieman kuumuneena tytteröiseltä pääsi hieman ääntä. Tästä seurasi lyhyt neuvottelu asiasta. Sitten kohti ruutua (johon Priya meinasi karata kaksi kertaa). Ruutu oli hieno! Täysiä ruutuun, hyvä stoppi ruudun keskelle ja yhdellä käskyllä maahan.

Kun muistelin viime vuoden näyttökoetta, huomaan että kehitystä on tapahtunut. Seuruu oli silloin paljon parempi, mutta nouto ei tainnut onnistua lainkaan ja ruudusta ei ollut vielä puhettakaan. Vire oli tässä "harjoitusnäytössä" vähän liiankin katossa. Viime vuonna Priya raahautui perässäni koko näytön läpi. Uskallan siis naputella jälleen kerran hakemukseni liittyä seuramme toko-aktiivien iloiseen joukkoon. Jännityksellä siis odottamaan näyttökoetta.

Eilen kävin taas ihailemassa nyt reilu neljäviikkoisia hiiwiöitä. Kasvattaja nukkui sisällä yövuoron jäljiltä joten minä olin touhupettereiden kanssa pihalla. Pennuille oli kehittynyt ihan oikean koiran elkeitä jo. Etenkin Zaza ja Nani tervehtivät minua kovasti häntä heiluen ja ne haastoivat toisiaan leikkimään leikkikumarruksella.

Maisteluikä oli selvästi alkanut. Pennut kokeilivat hampaitaan kaikkeen. Kyytiä saivat lelujen ja pentuaitaukseen laitettujen härpäkkeiden lisäksi minun sukkani, kenkäni, kännykkäni, kamerani ja kameran laatikko. Hurjat hiiwiöt!

Messi

Cafu


Kasvattaja oli laittanut pentuaitaukseen pennuille kaikkea kivaa ja kehittävää. Sisustukseen kuului oma pallomeri, tasapainolauta, pieni keinu, laatikko ja kasa leluja.

Popa kiipeilee

Zaza

Popa

Popa
Päivän suosikeiksi nousivat ihastuttava tättähäärä Popa, persoonallisen oloinen Xavi ja ihanan sosiaalinen Zaza.

Kuvasin videon neljäviikkoisista kakaroista:


5 kommenttia:

 1. Tsemppiä näyttökokeeseen! :) ja ihastuttavat hirwiöriiwiöt <3 niin sieviä pieniä.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että päätit suunnata kohti treeniryhmää! Tsemppiä näyttökokeeseen!

  Pentusaasteelle myös iso naksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä saastetta on luvassa lisää, sen voin luvata :D

   Poista
 3. Tsemppiä näyttökokeeseen! :)

  Voi noita nassuja, varsinkin Zazan ♥ Eihän noita vaan voi vastustaa!

  VastaaPoista