perjantai 6. toukokuuta 2016

Olipa kerran sisustusblogi

Näin viime yönä unta että kirjoitin sisustusblogia. Uneen liittyi myös pohjaton kastelukannu ja sininen kameli, mutta tartun nyt siihen osuuteen jossa minä kirjoitin sisustusblogia. Kaikki jotka tuntevat minut vähänkin paremmin tietävät miten absurdi ajatus tämä on. Absurdimpi kuin se pohjaton kastelukannu oikeastaan.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan Millin sisustusvinkkeihin!

Kevään uusinta huutoa on ehdottomasti koristeellinen ja värikäs sisustuskori. Sen sisälle on esteettisesti aseteltu erilaisia pehmoleluja, joiden puoliksi syöty olemus antaa tälle ornamentille antiikkisen vivahteen. Symmetrian säilyttämiseksi pehmoleluja on usein levitetty myös ympäri asuntoa. Tämä luo yhtenäistä ilmettä ja feng shui-henkeä.
Jos pöydällä on ylimääräistä tilaa, siihen voi asetella esille sieviä pieniä esineitä viemään tilaa. Tunnarikapulat sopivat jokaiseen koloon ja tuovat sisustukseen iloisen puisia sävyjä. Niitä voi huolettomasti ripotella jokaiseen nurkkaan luomaan tunnelmaa. Meillä näitä suloisia tikkuja voi tavata jokaisella tasolla (ja laatikoissa, ja nurkissa ja..)

Tunnarikapulan maanläheisten sävyjen vastapainoksi viereen voi asetella naksuttimen. Näiden esineiden pirteä läsnäolo piristää kuivempaakin sisustusta!


Koriste-esineet kuten tämä noutokapula luovat huoneeseen mielenkiintoisia muotoja ja yksityiskohtia. Näitä tunnelmallisia asetelmia ei ole tarkoitettu homehtumaan vain yhteen paikkaan vaan ne asetellaan aina eri paikkojen jotta joka päivä niiden sijainti tulee yllätyksenä.


Tässä kuvassa hyllyä koristaa noutokapulan lisäksi laatikko täynnä tunnarikapuloita ja perusasento-kattila. Kirsikkana kakun päällä lattialla on kauko-koroke. 


Pöytäliina on niin out. Laita pöydällesi kosketusalusta. Vieressä on tarjolla herkullisen näköisiä tonnakala-nameja.  


Jokaisessa hyvin laitetussa kodissa vieraat vastaanottaa puolikas rulla kakkapusseja. Sen ympärille levitetty hihna on käärmemäisen lumoava. Turhat huonekasvit voi korvata törpöllä nurkassa. Se tuo karumpaankin kotiin kauneutta viehkolla ulkonäöllään. 


Kotiin voi saada hieman jännittävämpää otetta mysteeripusseilla, joiden sisältö mietityttää välillä sisustajaa itseäänkin. Metallihäkin karu pinta rikkoo myös kodin pehmeää ilmettä.


Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä: erään nimeltä mainitsemattoman eläinlajin kuvia ripoteltuna joaiseen mahdolliseen ja mahdottomaan paikkaan.

Panun ja Wentin maalaama taulu
Ehkä nyt tajusit miksi se olisi äärettömän mieletöntä jos minä irjoittaisin sisustusblogia.

12 kommenttia:

 1. !!! Hei huippuu! Oon ehkä kolme vuotta miettinyt että miten saisin hauskaksi blogitekstiksi muotoiltua sen,että myös meillä pursuaa koirien romuja ihan absudreista paikoista :D sinä teit sen, onnea!

  VastaaPoista
 2. Unohdit sanan "rustiikki" (vai onko se vihdoinkin mennyt pois muodista?) Muuten mitä mainioin suoritus ;)

  VastaaPoista
 3. Äääää nauran täällä vedet silmissä aamuyöneljältä! :'D Ihan huikee! Jotenkin voin samaistua...

  VastaaPoista
 4. Äääää nauran täällä vedet silmissä aamuyöneljältä! :'D Ihan huikee! Jotenkin voin samaistua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mun jutut onkin hyviä kun ne lukee neljältä yöllä XD

   Poista
 5. Ihan MAHTAVA! :'DDDDD tällähän voin perustella itselleni uusien sisustuselementtien ostoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistava idea. Kokeilen tuota Jonille seuraavan kerran kun tarviin uuden noutokapulan ;)

   Poista
 6. Unohdit tärkeimmät koriste-esineet, eli kaikki ruusukkeet, pokaalit ja plakaatit, joiden on pakko olla esillä ja niitä on sitten monta hyllyllistä

  VastaaPoista
 7. Mua jäi vielä mietityttämään, että miten sijoittelet koirankarvat lattialle ja huonekaluihin? :D

  VastaaPoista