tiistai 1. joulukuuta 2015

Olipa kerran positiivisesti


koska


Voin myöntää että oman suorituksen arvioinnissa en ole kovin positiivinen ihminen. Kohtelen kehua yleensä kuin jotain pelokasta asiaa joka pötkii pakoon jos sen mainitsee. Tai kuin toivetta joka ei toteudu jos sen sanoo ääneen. Blogissa pyrin pitämään yllä märinän ja kehumisen tasapainon. En anna arvostelevan luonteeni vallata kokonaista postausta, mutta silti jokainen hyvä sana pitää maustaa jollain kriittisellä. Todellisessa elämässä itseni kehuminen on vieläkin vaikeampaa ja koen pakonomasita tarvetta muotoilla kehutkin vähättelevään muotoon. En siltikään pode mitään huonommuuden tunnetta vaan tiedän vahvuuteni vaikka en niitä ääneen sanokaan. Se vaan kun on syntynyt tälläiseksi perfektionistiseksi nipottajaksi niin itsensä onnittelu tuntuu ajanhaaskaukselta.

Nyt päätin kuitenkin kerrankin antaa itseni olla positiivinen. Se voisi tehdä minulle hyvää kirjoittaa joskus treenejä ylös nipottamatta itselleni jokaisesta yksityiskohasta jonka olisin voinut tehdä paremmin. Facebook on täynnä haasteita jossa käsketään listata tietyn ajan positiivisia asioita. Siispä: listaan viikon ajan jokaisista treenistä 10 hyvää asiaa pohtimatta sitä sen enemmän. 

Tämän päivän reenit paiskittiin hallilla Jennyn ja Ilon kanssa. Sisältönä häiriöharjoituksia, kierto-nouto-hyppy-hässäkän osasia, noutoa häiriössä ja vähän ruutua. 

1. Sain rytmitettyä treenit hyvin. Sopivasti etäpalkkaa, lelupalkkaa, namipalkkaa ja taukoa. Priya teki hommia hyvällä ilmeellä treenien loppuun asti. Haukkumistakaan ei tänään nähty muutamaa riemukasta äänenavausta lukuunottamatta.

2. Kiertoon pysähtyminen ja maahanmeno onnistuivat pidemmältäkin matkalta ilman että neiti valui. 

3. Priya ei kertaakaan sekoittanut hyppyä, noutoa, kiertoa ja ruutua toisistaan. Treeni on tuottanut siis tulosta.

4. Priya löysi kapulan joka kerta häiriökasasta (ja vaikka Jennykin istui kapulan vieressä. 

5. Prilliksellä oli hauskaa! Ja koska sillä oli hauskaa, minulla oli hauskaa. Se leikki täysillä, ilahtui kehuista ja höpsötteli kanssani hallin lattialla. 

6. Uskalsin kokeilla kiertohyppynouto-hässäkän loppua merkiltä kapulalle ja siitä hypyn yli. Molemmat suunnat onnistuivat ja Priya-Possu teki innokasta työtä.

7. En joutunut puuttumaan treenien aikana yhteenkään laiskaan suoritukseen. Askellaji oli aina laukka ja vauhti Priyalle sopiva. 

8. seuraaminen oli hyvän tuntuista ja häntä heilui. Käännöksetkin tiiviitä.

9. Priya ei mennyt häiriöihin maahanmenossa, kaukoissa eikä luoksetulossa (vaikka Jenny yritti!)

10. Jaksoin leikkiä koko treenien ajan täysillä enkä luistanut palkkaamalla puoliteholla. 

Noin! Ei se kehuminen syönytkään minua. Uskokaa tai älkää, tämänkin listan aikana mieleni teki kirjoittaa pieniä huomautuksia sulkeisiin niistä pikku virheistä joita viljelin. Onnistuin kuitenkin nielemään ne. Hyvä minä! 

Koska tämä on haaste, haastan joka päivä jonkun mukaan listaamaan positiivia asioita treeneistä viikon ajan. Tänään haasteen saa Jenny ja Ilo.  Haastan teidät koska te olette ihania ja taitavia ja tarvitsette nyt vaan muistutusta siitä! Listaa treeneistä hyviä juttuja, blogiin tai ihan vain itselle paperille. Se on ihanan virkistävää!

Huomenna yritetään olla positiivina Mikan treeneissä koirakoutsilla mutta se on sitten toinen tarina.

Ihana lainakoirani Panu 


4 kommenttia:

 1. Ihana Milli. <3 Snif, tippa tuli silmään. Kiitos kauniista sanoista. <3 Teidän menoa oli niin ihana katsoa ja oli tosi kiva pitkästä aikas puuhailla yhdessä! Vähentynyt hirveästi nykyään.

  Täytyy kokeilla tota positiivista hommaa, mutta ehkä ihan tänään ei vielä pysty aloittamaan. :-D Katsotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli mukava reenata kimpassa :) saa nykäistä hihasta aina kun treeniseuran kaipuussa!

   Poista
 2. Niin tuttuja fiiliksiä. Vaikka ois ollut tosi hyvät treenit ja lähtisin suurinpiirtein vihellellen kotiin niin silti on aina pakko keksiä jotain negatiivista muille sanottavaksi...Ei vaan osaa olla lyttäämättä itseään alas tavalla tai toisella >:(

  VastaaPoista