lauantai 28. marraskuuta 2015

Olipa kerran lököilyä ja joulukortteja

Onnistuin telomaan jalkani joten agility oli hieman haastavaa viime maanantaina. Rata näytti tältä. Se on helpompi vedos kiemuraisesta radasta joka oli laitettu kentälle valmiiksi. Yleensä en jaksa opetella helpompia ratoja koska niitä ei ole merkattu numerolapuilla. Yksinkertainen aivokapasitetetiini ei riitä käsittämään sitä että pitäisi liikkua esteitä vastoin numerojärjestystä. Tällä kertaa halusin kuitenkin harjoitella koko radan opettelua joten pinnistin aivoni muistamaan tämän radan.

Jalkani oli kuitenkin ottanut osumaa hieman perusteellisemmin kuin ajattelin, joten juutuimme esteille 6-7. En pystynyt juoksemaan kepeiltä tarpeeksi nopeasti tehdäkseni onnistuneet takaakierrot. Priya teki aivan mahtavat kepit kuitenkin! Olen todella tyytyväinen.

Maanantaina kävimme myös tokoilemassa ja korjailemassa kokeessa paljastuneita heikkoja lenkkejä (niitähän löytyy!)

Tiistaina otimme nokan kohti Jyväskylää. Elämään ei ole koko viikolla kuulunut muuta ihmeellistä kuin kevyttä lenkkeilyä, pientä tokoa ja joulukorttiin poseerausta. Tauko on tehnyt meille hyvää. Minä olen saanut parannella koipeani ja Priya on kerännyt virtaa. Neiti sai viime sunnuntaina facebookissa koiraselfie haasteen. Monet ovat laittaneet haasteen muistoksi myös blogiin ja koska jutun juurta on nyt kertynyt muuten hieman niukasti, me kopioimme idean.

Sunnuntai 22.marraskuuta


"Vihdoin joku tajusi haastaa mut selfie-haasteeseen! Kiitos Nauru! Tässä mun eka selfie. Vietiin Ilon kanssa meidän mammat pitkälle lenkille Herwoodin metsään ja tässä me ihaillaan maisemia. Ilo oli ihan riemuissaan lumisesta metsästä mutta mä en ollut ihan samaa mieltä. Mun lenkin kohokohta oli kun sain ajaa MINUN pihassani lorvivan nemesis-oravan puuhun. Mamma ei jostain syystä tykännyt mutta se ei tajua että "tämä piha on liian pieni meille kahdelle Nemesis.." Haastan siskoni Tintin, Ihmeen  ja Ilon  koska niiden kuulumisia on aina kiva lukea ja tiedän että he jakavat syvän vihani oravia kohtaan. T: Priya"


Maanantai 23. marraskuuta"Mun toinen selfie! Tässä mä oon hallilla hommissa. Juoksin vähän ruutuun, noudin kapulaa ja kiersin merkkiä ja sain tästä hyvästä nakkia. Sitten paimensin vielä mammaa ympäri aksarataa. Haastan Pyryn , Nupun  ja Elmon koska ne oli tänään mun mamman kanssa kentällä ja mä jouduin katsomaan vierestä. Kiukutti. Haastan teidät siis ottamaan 3 koiraselfietä ja haastamaan kolme teidän kamua. T: Priya"


Tiistai 24. marraskuutaTässä on mun kolmas selfie. Tässä kuvataan vuoden 2015 joulukorttikuvaa. Anna mun kaikki kestää! Koko kuvaus oli epäammattimaista säätöä noitten spanieleiden toimesta. Miten minun oletetaan tekevän hommani ja pysyvän paikoillaan tuollaisessa kaaoksessa? Pyh ja pah! En myönnä olevani samaa seuruetta kuvassa esiintyvien henkilöiden kanssa. T: PriyaEi kommentteja:

Lähetä kommentti