lauantai 21. marraskuuta 2015

Olipa kerran volume-nappi


Uskaltauduimme sitten ilmoittautumaan kokeeseen ja pelätty päivä koitti tänään. Viime aikoina treenit ovat menneet vähän miten sattuu joten odotukset eivät olleet korkealla. Haukkumis-raivon lisäksi olemme saaneet kärsiä muista riemun tuomista haitoista kuten hätäisistä suorituksista ja tarkkuuden menetyksestä. Päätin kuitenkin mennä kokeiseen ja katsoa mitä siitä tulee.

Eihän siitä oikein mitään sitten tullut.
Paikkamakuu 9,5
Olimme reunapaikalla. Vieressämme oli treenikaverimme Tilda-tolleri joten en osannut jännittää paikkamakuun onnistumista. Ollaan sitä ennenkin maattu vierekkäin. Neitonen otti yllättävän paljon häiriötä hallin ovesta, joka avautui useamman kerran paikkamakuun aikana ja nosteli päätänsä nähdäkseen kuka tuli sisälle (tämä treeniin!). Puolikas piste lähti siitä että neiti pomppasi vinoon perusasentoon.

Seuraaminen 8
Priya meni kehään asenteella. Se tarjosi perusasentoa koko ajan odotellessa ja vinkui nakkien perään. Näin sen ilmeestä että meille tulisi vauhdikas kehä. No sitä saa mitä tilaa.. Seuruu oli ihan asiallista. Itse lähdin vahingossa liikkeelle alussa ilman lupaa (miten niin jännitti..) ja käännökset levisi hieman. Muuten seuruu oli iloista ja asenne kohdallaan. Mutinaa kuulimme äänitehosteeksi.

Liikkeestä maahanmeno 0
Hehheh. Priya teki todella kivan stopin. Pomppukin oli mukana. Neidin ilme loisti "tätähän sä halusit" ja korjauskäskyni meni kuuroille korville.

Luoksetulo 7
Luoksetuloon tarvitsimme tuplakäskyn. Priya tuli vauhdikkaasti jä päästeli suoraan ohitseni, lenkin kautta perusasentoon. Olen aika yllättynyt että saimme edes seiskan.

Noutoesineen pitäminen 10
Siisti pito vaikka otin Priyalle mukaan sen inhottavamman kapulan.

Kauko-ohjaus 7
Maahanmenoon tarvittiin kaksi käskyä ja kaukot oli kuorrutettu hienoilla äänitehosteilla.

Estehyppy 7
Muuten hyvä, mutta äänitehosteet pudottivat numeroa.

Kokonaisvaikutus 7 
tarvitseeko edes kertoa mistä pisteet lähtivät. Yksi sana: äänitehosteet! Tuomari kommentoi että "loistavaa yhteistyötä, mutta haukkuminen saisi jäädä pois". Tietääkö kukaan missä on aussien volyyminappi?

Yhteensä ALO2  145pNo hei asenne ratkaisee, eikö niin? Ainakaan minulla ei ollut kehässä laahustavaa laamaa jonka saan kiskoa liikkeestä toiseen. Tämä ei Priyan kanssa todelllakaan ole itsestäänselvyys. Tarkkuutta ja varmuutta liikkeisiin ja työtä mielentilan kanssa niin ehkä mekin joskus täältä vielä noustaan.

Aina pitää ajatella positiivisesti ja etsiä jokaisesta treenistä tai kokeesta niitä hyviä juttuja:

- Meidän molempien asenne oli kunnossa. Priya oli mukana täpöllä ja sen häntä heilui. Se ei laamaillut yhdessäkään liikkeessä, nuuskinut maata tai jäätynyt paikoilleen. Minä sain jännityksen kuriin ennen koetta. Menin kehään hymyssä suin ja tulin ulos myös hymyssä suin vaikka ykköstä ei tippunutkaan. En myöskään heitä kisakirjalla vesilintua vaan menen seuraavaa koetta kohti innokkaana, nöyränä ja uutta oppineena. Teki mieli hetken ajan heittäytyä epätoivoon ja julistautua maailman huonoimmaksi ohjaajaksi joka ei pääse edes alokasta kunnialla läpi (byää!!). Sitten nielin ne tunteet ja päätin että kyllä me vielä täältä noustaan. Eli kymppi asenteesta? Sellainen palkinto pitäisi kyllä olla olemassa.

- Seuraaminen, kaukot, hyppy ja noutoesineen pito toimivat hyvin. Rakoilivathan nekin vähän mutta seuruu oli käännöksiä lukuunottamatta hyvää, kaukot ja hyppy äänitehosteita lukuunottamatta hyvää ja pito oli loistava (onneksi tuo ei osaa haukkua kapula suussa).
Tänne satoi ensilumi ja otin neitosesta muutaman kuvan valkenevan maan kanssa. Ensi viikolla otammekin sitten rennosti ja matkustamme Jyväskylään spanielipoikien luokse kylään. Sitten alkaa taas himotreeni kohti seuraavaa koetta. Mutta se on sitten jo toinen tarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti