keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Olipa kerran agiliitya ja nenänkaivamista

Vanha kuva kuvitukseksi. Napannut Jenny Söderlund 
Heräsin aamulla siihen että agilityjalkaani kutitti kummasti. Sovimme Jennyn kanssa treffit Iskelän kentälle jo kymmeneltä aamulla ajatuksena yhdistää hieman tokoilua ja liitelyä. Pomppasimme siis ensimmäiseen bussiin ja köröttelimme Kangasalle asti. Tokoilumme jäivät yhteen kisatreenipätkään. Otin hieman seuruuta, liikkeestä seisomisen ja sitten päänvaivaa aiheuttavan hypyn. Siitä vapautus palkalle, Priya teki nätisti töitä ja hyppykin ylittyi ketterästi.


Agilitya varten väsäsimme tällaisen radan. Viimeksi tappelin radan kanssa Wirneen leirillä Esa Lehdistön koulutuksessa. Oli hauskaa järjestää tällainen uusintamatsi radan kanssa. Päätin ottaa alusta asti rauhallisesti ja tein rataa vain järkevissä pätkissä säästääkseni lähinnä koiran hermoja.

Ensin pätkä 1-5.Sitten 5-13.Ja lopuksi koko rata 1-13. Loppusuoralle en jaksanut kiihdyttää.Hihitin kotona Jennyn "ei valssia!"-huudolle kuin vähämielinen. Miten sitä aina jää kiinni johonkin typerään virheeseen ja toistaa sitä vaikka tiedostaa tekevänsä väärin. Milli on hieman hidas oppimaan. saatiin kuitenkin rata yllättävän hyvin sählättyä läpi. Kyllä se Priya lukee aikamoista huitomistakin välillä ohjaukseksi.

1 kommentti:

  1. Hyvä te!!! :-D Oli hauskat treenit kuumuudesta huolimatta. :-)

    VastaaPoista