keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Olipa kerran lihapullavarkaat, jotka juoksevat karkuun


Muistaako kukaan ne kaikki kerrat kun olen hokenut ettei me aleta hakuilemaan? Ne kaikki keskustelut, joiden aikana olen hokenut ettei meidän kannata koska autottomuus/aika/kiinnostuksen puute? Unohtakaa ne. Me hakuillaan!

Kaikki tapahtui hieman extempore kun ystäväni hakuryhmän treeneihin oli tulossa liian vähän porukkaa. Minä sitten avuliaana lähdin ylimääräiseksi ukoksi tunnin varoitusajalla. Pääsin näin luistamaan siivoamiselta ja työnteolta, mikäs sen parempaa. Pakkasin Priyalle lihapullat ja purkit matkaan.

Meinasin eksyä metsään ja muutenkin tunsin olevani hieman tiellä täydellisen tietämättömyyteni kanssa. Sain kuitenkin kutsun ryhmään mukaan aina kun saan vaan kimppakyytiä järjestymään.

Priya teki nyt vaan ihan alkeisharjoitusta, jossa rosvo huuteli Priyaa metsästä, lähti juoksemaan ja meni kyykkyyn. Priya sitten hirmuista kyytiä perään. Pidättyvyydestä ei ollut merkkiäkään kun rosvolla oli lihapullaa tarjottavanaan. Täytyypä hieman perehtyä tarkemmin lajin kiemuroihin jotta en tunne oloani treeneissä niin kädettömäksi. Oli vaan niin valtavan hauskaa tehdä jotain uutta ja erilaista!

Kyllä Priyasta vielä päheä punainen lihapullarosvonetsijä saadaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti