keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Olipa kerran turisti Haukkuvaarassa

Priya meinasi räjähtää käsiin kun huomasi että kurvasimme koirakeskus Haukkuvaaran pihaan. Siskoni käy Panun kanssa Haukkuvaarassa Julia Kärnän opissa viikkotunneilla. Koska hän ei tällä viikolla päässyt omalle tunnilleen, menimme Priyan kanssa tuuraamaan häntä. Olemme käyneet Julian tunneilla Jyväskylän reissuillamme muutaman kerran ja tykkään kovasti hänen opetuksestaan.

Pöhelöt aamulenkillä

En saa tähän hätään radasta piirrosta koska se on kännykässäni ja minulta unohtui siirtämiseen tarvittavat piuhat kotiin. Lisään sen tähän myöhemmin kunhan pääsen kotiin. Viikon rata oli kuitenkin haastava. Koiran olisi pitänyt irrota aikalailla joka suuntaan jotta ehtisin ohjata kaikki liikkeet.

Aluksi menin esteet 1-8. Rata alkoi pitkällä suoralla, jossa oli kaksi hyppyä ja rengas. Siitä lähetin Priyan neljännelle esteelle ja sitä kautta putkeen. Sitten Priyan linja piti tönäistä kauemman jotta se teki muurin ja muutaman hypyn sukeltaen sitten putkeen. Ongelmaksi nousi se että Priyalla ei ollut tarpeeksi estehakuisuutta. Sain noottia siitä että Priya ei katsoi liikaa minua ja liian vähän esteitä. Teimme pätkän niin, että Priyan palkka odotti lopussa näkyvillä. Lähdössä odotin että Priya katsoo estettä ennen lähtölupaa. prya oli heti parempi. Ja kuulemma haukkuikin vähemmän. Minun pitäisi treenata Priyan estehakuisuutta ja irtoamista. Malttaa aina lähdössä odottaa että Priya katsoo eteenpäin ja käyttää aina mahdollisuuden mukaan toista palkkaajaa.

Toisella kierroksella tein esteitä numero 9-13. 9. putkella minä jäin putken toiseen päähän ja ohjasin koiran paluumatkalla 10.putkeen. Siitä koira tönäistiin 11. esteelle ja kiskaistiin 12. esteen läpi sokkarilla. Siitä 13. esteelle. Sokkari ri aluksi menannut onnistua kun arkailin liikaa. Kerran priya törmäsi jalkaani ja minä kaaduin. Onnistuin kuitenkin saamaan pätkän tehtyä.

Treeneistä jäi oikein hyvä mieli vaikka radalla tunsin itseni osaamattomaksi tumpeloksi. Ehkä minä joskus opin aksaamaankin.

Vaikka agiliymme oli tänään onnetonta räpellystä, tokossa mentiin kunnolla eteenpäin. Tarkemmin sanottuna noudossa. Priya teki tänään kapulan palautuksen perusasentoon ja päästi irti vasta saatuaan luvan. Työvoitto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti