torstai 15. tammikuuta 2015

Olipa kerran Torstain agilityt

Tänään menimme hallille tekemään vähän sitä sun tätä. En jaksanut rakentaa mitään järkevää rataa, joten päädyin tekemään yksittäisiä juttuja.

Viikon hyppytekniikkaharjoitus oli vauhditon okseri. Priya pomppi estettä huimilla 45, 50, 55, 60 ja 65cm korkeuksilla. Nostaessa hyppäsi pomput kolauttamatta, mutta korkeutta laskiessa jäi hieman liioittelemaan pomppujaan.

Puomia harjoittelimme juoksemalla yhden puomin osan läpi. Otin aluksi muutaman toiston niin, että Priya lähti aivan puomin läheltä jota laukka osui paremmin koko laudan alueelle. Lisäsin pikku hiljaa etäisyyttä lähtöön. Lisäsin mukaan myös omaa liikehäiriötäni.

Kepeillä halusin selättää vauhtiongelman. Tai pitäisikö sano aivottomuusongelman. Priyalla on putkesta spurtatessa liikaa vauhtia, joten pujotteluun pujahtaminen ei oikein onnistu. Otin aluksi kuutta keppiä hypyn kautta. Lähetin Priyan takaakiertoon ja siitä kepeille. Sitten putken kautta hypylle ja siitä kepeille. Ja samaa harjoitusta kahdellatoista kepillä. Jos jarrutin hieman neitiä ja maltoin itse odottaa kunnes neiti oli löytänyt pujottelun ensimmäisen välin niin kepit onnistuivat vaikka otimme vauhtia putkesta.

Lopuksi otimme muutaman pätkän keinua.

Video-kooste päivän treeneistä:
2 kommenttia: