torstai 8. tammikuuta 2015

Olipa kerran aivopieruja agilityn lomassa

Tänään pakkasimme Jennyn kanssa punaiset hrviömme autoon (samaan häkkiin niin että koko auto heilui kun siskot pääsivät tukistamaan toisiaan) ja suuntasimme kohti agilityseikkailuja. Halusin tehdä samaa rataa, jota takoessa jaloistani loppui moottori maanantain treeneissä. Ennen treenejä Priya ja Ilo lämmittelivät toisiaan tukistamalla, heittämällä maihin ja juoksemalla päättömästi.

Kuva: Jenny Söderlund
Ensimmäisellä kierroksella tein pätkää keppien kanssa. Mutta koska kaksitoista keppiä on osoittautunut meille vielä haastavaksi radan osana, tein pätkää kuuden kepin kanssa. Minun piti jarruttaa Priya kunnolla ennen keppejä että sain neidin aivot ehtivät mukaan touhuun. Oli vaikeaa! kaipaamme niin paljon enemmän treeniä vielä kepeissä. Ehkä jonain päivänä..

Saimme muutaman onnistuneen suorituksen ja päätin etten halua tapella enää keppien kanssa. Laitoimme niiden tilalle pari hyppyä, jotta saisimme koko radan spurtattua läpi. Olemme tehneet lähiaikoina niin paljon keppejä että yhdeksän esteisen radan tekeminen ilman niitä tuntui jotenkin tosi hyvältä. Tällä kertaa pysyin jotenkin Priyan perässä, johtuen ehkä siitä että en saanut rataan rakennettua niin pitkiä välimatkoja,

Seuraavaksi haasteeksemme nousi rengas. Sekin oli mahdottoman vaikea jos aivot unohtuivat lähtöviivalle, Saimme kuitenkin mentyä koko radan aina pussiin asti. Pussiin irtoaminen ei oikein onnistunut mutta tapellaan sen asian kanssa joku toinen päivä.

Videolta näkyy meidän rataa ilman keppejä. Ensimmäisen treenipätkämme ajan kuvaajamme oli keskittynyt ottamaan kuvia. Radat tulivat videolle hieman pätkittäin, joten sen vuoksi video on hieman hassu.
 Otimme vielä lopuksi kahtatoista keppiä ja ilman radan tuomaa vauhtia ne sujuivat todella hyvin. Tykkään Priyan tekniikasta kepeillä! Jonain päivänä ne vielä sujuvat radan osanakin.

Treenien jälkeen kaksi väsynyttä punaista aussia saivat uuden virtapiikin ja "jäähdyttelivät" painimisen merkeissä. Priyan aamu oli siis täydellinen, agilityä ja siskon tukistamista. Päivä jatkuu myös painimisen merkeissä kun Ilppa-tolleri tulee meille yökylään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti