tiistai 20. tammikuuta 2015

Olipa kerran 1,5v


Eilen mamman oma punainen täytti jo 1v 6kk! Tämän kunniaksi eksyimme metsään. Hortoilimme siskoni, Panun ja Wentin kanssa ympäriinsä 2h 45min. Hieman noloa oli että tämä tapahtui kotimetsissämme Jyväskylässä. Lenkin jälkeen hyppäsimme junaan ja kurvasimme takaisin Tampereelle.

Illalla "puolitoistawee-aksat" pitivät sisällään pienen radanpätkän. Radan alussa harjoiteltiin taas ihmisnuolta. Eli koiran piti juosta lähdöstä kakkosesteelle kauheaa kyytiä, jarruttaa hieman ennen estettä ja kääntyä sen jälkeen putkeen. Jostain syystä en hallinnut liikettä enää ollenkaan vaikka viime kerralla tämä sujui minultakin hyvin. Hiippailin jotenkin ihmeellisesti liian sivulle ja Priya tuli helposti esteestä ohi.

Putken jälkeen rata jatkui kolmella hypyllä, joilla tehtiin tavallinen valssi. Siitä kovaa kyytiä kepeille. Ajattelin ettei tämä kohta onnistuisi meillä ollenkaan. Pujotteluun tultiin niin kovaa vauhtia että aivot tippuvat varmasti matkasta pois. Priya kuitenkin yllätti kaikki ja hakeutui kepeille aika pätevästi jos käskytin keppejä tarpeeksi ajoissa. Muutaman kerran Priya pujotteli kepit väärään suuntaan (?!).

Pujottelun jälkeen käännyttiin vielä loppusuoralle. Jossa tuli hieman kiire.

Tänään heräsin aikaisin Suvin, Vendi-bortsun ja Vili-villakoiran kanssa lenkille. Kiersimme hyvän reilu tunnin lenkin. Tämän tarkoituksena oli väsyttää Priya fyssaria varten. Koska loppuilta pitää ottaa rauhassa niin aamulenkillä sitten riehuttiin. Kolmikko sai aikamoiset leikit aikaiseksi. Kiitos Priyan väsyttämisestä kuuluu heille! Neiti oli fyssarin käsittelyssä todella vetelä.

Neidillä oli lavat ja perslihakset kireällä, mutta ne pehmenivät käsittelyssä hyvin. Aluksi fyssari tarkisti Priyan suoruutta tarkkailemalla asentovaihtoja ja tasapainotyynyllä seisomista. Neiti on kuulemma oikein suora ja hyvässä kunnossa. Minusta on hauska katsoa kun Priya rentoituu hieronnassa joka kerta nopeammin. Tällä kertaa silmät lupsuivat jo hoidon alussa. Fyssari on myös päässyt Priyan ystävien listalle ja ansaitsee siis pusuja ja hymyjä palkaksi hieronnasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti