torstai 11. joulukuuta 2014

Olipa kerran Punainen keinuja

Arvatkaas kuka teki eilen elämänsä ensimmäiset "kisamaiset treenit"? Vinkki: se on punainen ja maailman pätevin tokoeläin. Olin parin tutun kanssa hinkkaamassa tokoa läheisellä kentällä. Harjoittelin ensin yksittäisiä liikkeitä etäpalkalla niin, että juoksimme yhdessä lupasanalla palkalle kentän ulkopuolelle. Priya kaarsi yhden luoksetulon aikana hieman palkkaa kohti banaanikuvion, mutta oppi kerrasta että liike suoritetaan kunnolla ja sitten vasta juostaan palkalle. Koska etäpalkka sujui niin hyvin, päätin uskaltautua kisamaisen treenin maailmaan.
Muuttoapulainen

Priya teki kehääntulotarkastuksen, siitä suoraan lyhyeen seuraamiseen ja pelkkien kehujen tuudittelemana luoksetuloon. Siitä sitten hirveää kyytiä superpalkalle. Onneksi Priya on aina niin fiiliksissä pelkistä kehuista, joten neiti ei näyttänyt huomaavan että jotain jäi saamatta liikkeiden välissä. Seuraava pätkä piti sisällään luoksetulon ja liikkeestä maahanmenon. Maahanmenossa kontakti hieman irtosi koska satunnainen lenkkeilijä käveli treenikenttämme läpi. Muuten liikkeet sujuivat hyvin ja taas juostiin kilpaa palkan luokse. Kolmanneksi tein vielä kokonaisen seuraamisen liikkuroituna. Kerran meinasin kompastua omiin jalkoihini, mutta muuten selvisimme kunnialla. Hyvä me! Kyllä me joskus vielä kokeisiin päästään.

Lopuksi otimme vielä luoksepäästävyyden ja paikkamakuun. Priyalla oli ensimmäistä kertaa vieressään levoton koira joka piippasi ja neiti hieman kuunteli sitä. Kävin välipalkkaamassa neitiä useaan otteeseen. Pää nousi parin minuutin aikana kerran kun toinen vieras koira kulki kenttämme läpi. Koira kuitenkin pysyi paikoillaan vaikka katse hieman nousikin. 

Tänään teimme hallilla Sabina-koutsimme antamia kotiläksyjä eli keinua, keppeihin mittaa ja häiriötä takaaleikkauksilla. 
4 kommenttia:

 1. Hieno!! Ootte tehneet kyllä hurjasti töitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on ihan mahtava koutsi joka lainasi omia 2x2-keppejään meille niin saatin kepsuttimet niillä nopeasti kokoon. Kohti kahtatoista nyt vaan kovasti!

   Poista
 2. Hienot te!

  Voisikko opettaa myös Käpylle kepit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois olla velipoika vähän railakkaampi opetettava :D

   Poista