tiistai 28. lokakuuta 2014

Olipa kerran Naku Priya


Priya on päättänyt pudottaa kaikki karvansa lähestyvän talven kunniaksi. Vaikka ei Priyalla ole koskaan ollut mitään valtavaa aussien karvapehkoa niin neiti näyttää tällä hetkellä niin nakulta karvojensa kanssa. Kesällä Priyalta paloi karvat vaaleiksi auringosta ja nyt karva on vaihtunut takaisin tummempaan kuosiin.

Priya lokakuu 2014

Priya Elokuu 2014
Eilen agilityssä oli teemana perjättö ja takaaleikkaus. Teimme radanpätkää jossa harjoittelimme molempia. Ensimmäisellä kierroksella teimme persjättöä. Se sujuikin oikein hyvin, mutta ongelmaksi muodostui suora putki, jonka jälkeen Priyan olisi pitänyt kääntyä. Ohjaus ei oikein ottanut toimiakseen. Neiti syöksyi niin vauhdilla putkesta ulos että ajautui hypystä ohi. Hinkkasimme tätä kohtaa jonkin aikaa kunnes käännös onnistui jotenkuten. 

Takaaleikkauksessa meillä oli hieman sama ongelma. Sen saanut Priyaa käännettyä esteelle tarpeeksi selkeästi. Neiti kun näki palkkaa pitelevän koutsimme, se ampaisi sellaista kyytiä ettei mamman räpeltävää käännösyritystä huomattu. Saimme sitten lopuksi jonkinlaisen onnistumisen aikaiseksi. 

Video on hieman huonolaatuinen ja siitä puuttuu kokonaan tappelumme putkijarrun kanssa koska se tapahtui ruudun ulkopuolella. 


Tänään kävimme Jennyn ja Ilon kanssa treenailemassa Jennyn kummitädin hallivuorolla pienessä treenitilassa Nokialla. Tein keppejä pari muutaman toiston sarjaa. Priya hakee selvästi vielä keppien välejä eikä ole löytänyt täysin rytmiä. Harjoitukset siis jatkukoon! Jenny treenasi Rallya ja mekin kokeilimme heidän ratansa läpi. Otin myös vähän tokoa: 

- "Hullua maahanmenoa" eli yritin saada nopeutta Priyan maahanmenoon. Meillä parhaat syöksymaahanmenot saadaan aikaiseksi lentonameilla. Käsken Priyan maahan ja heitän namin samantien kun Priya alkaa mennä maahan. Tällä tavalla sain Priyalle aika kivoja kiireisiä maahanmenoja. Voi kun ne vaan säilyisivät kivoina seuraamisenkin yhteydessä..

- Pysähtymistä pompun kanssa. Olen opettanut Priyalle pikkuisen pompun etujaloilla jotta saisin pysähtymisestä näyttävämmän. En tiedä miten hyödyllinen projekti tämä on, aika näyttää, mutta ainakin Priya osaa hauskan tempun.

- Seuraamista, joka oli pätevää <3

- Hyppyä muutaman kerran namialusta avulla

3 kommenttia:

 1. Hieno, vauhdikas Priya! <3
  Kuvaa lisää teidän tokotreenejäkin, olisi kiva nähdä niitä enemmän. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Priya kiittää;) Mua huvittaa tossa videossa eniten treenikaverimme kommentti "Milli eihän sua tarvita!" kun Priya juoksee kauheetakyytiä palkalle ilman mua :DD

   Täytyy pyytää Jennyä kuvaamaan joku pätkä perjantain treeneissä :)

   Poista
 2. Hieno agi-Priya :)

  Toi on kyllä jännä juttu, että miten ne koirat säätelee tota karvanlähtöä.. Hugollakin tuntuu aina lähtevän karvaa hassuihin aikoihin... Tosin sillä sitä nyt riittääkin vaikka muille jakaa eli ei varsinaisesti pääse palelemaan vaikka talveksi yleensä turkkiaan keventääkin :)

  VastaaPoista