torstai 30. lokakuuta 2014

Olipa kerran Kaksi marjaa

Pyörremyrsky bussissa


Priyan ihana sisko Ilo suloistutti elämäämme tulemalla meille yökylään. Tytöt roikkuivatkin toistensa niskassa eilen yömyöhään.asti. Ollaan Priyan kanssa todella onnekkaita kun Ilo asuu niin lähellä. Siskosten ystävyyttä on ollut mahtava seurata. Punaisilla on omat sisäpiirijuttunsa ja leikit menevät niin yksiin. Tytöt on ihan omanlaisia persooniaan, mutta olen Iloa hoitaessani huomannut, että kyllä ne on veistetty samasta puusta. Molemmilla on samanlainen hellyysilme. Korvat katoavat niskaan ja suu nykii hymyä. Eikä mikään estä punaista aussia kiipeämästä syliin lipaisemaan naamaa. Molemmilla on myös samanlainen sikapossun ahneusilme, joka tuijottaa ruuanmurun toivossa. 

Aamulla pakkasin punaiset bussiin ja suuntasimme hallille aksaamaan. Mukaamme lähti ystäväni Veera koiransa kanssa. Aloitimme treenit tekemällä pari toistoakeinun kolauttamista. Priya tarjosi heti takajalkojaan keinun päälle joten palkkasin neitiä siitä ja vapautin.

Sitten siirryimme hyppytekniikkaan. Veera halusi tehdä perussarjaa joten tein Priyan kanssa samoja harjoituksia kuin viime viikolla. Lisäsin hieman enemmän häiriötä nopeauttamalla kävelyäni esteiden vierellä. Sain Jennyltä luvan tehdä samanlaiset harjoitukset myös Ilon kanssa. Se selvisi harjoituksista loistavasti. Siskoksilla on hyvin samanlainen vauhdikas mutta harkitseva tekniikka. 

Videolla on pätkä molempien tyttöjen pompuista:Priyan kanssa teimme vielä takaaleikkausharjoitusta joka vaihtui nopeasti irtoamisharjoitukseen. Neiti tuijottelee minua helposti minua suorittaessa esteitä. Taoimme siis yksinkertaista perustetta: kun minä juoksen niin Priyakin juoksee eteenpäin. Aluksi Veera palkkasi Priya suoralla, mutta siirryimme nopeasti siihen että minä palkkasin siitä kun Priya juoksee eteen. Jo muutamalla toistolla Priya irtosi paremmin edelleni eikä tähyillyt perääni.

Tätä harjoitusta en valitettavavasti saanut nauhalle kun kännykästä loppui tila kesken.

Huomenna tokotreeneisää teemanamme on halloweenin kunniaksi: kohtaa mörköliikkeesi!


1 kommentti: