sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Olipa kerran Team Menkkakurjet Osa 1

Eli kuvin ja sanoin Wirneen leiri 2014Perjantai 16.5.2014

Kaksi punaista aussieta, pari ohjaajaa ja karsea kasa tavaroita ahtautuivat autoon ja asettivat kurssin kohti Kuralan kartanotilaa Yläneellä. Tapani mukaan pummin kyydin Jennyltä ja Ilolta. Auto tulikin aika käsittämättömän täyteen tavaraa. Takatila muistutti lähinnä muuttokuormaa. Siinä oli taas naiset lähteneet reissuun.
Auto käynnistyi ja mahtava viikonloppu oli alkanut. Matka taittui oikein mukavasti rupatellen ja uusia maisemia nuuskien.

Kuuden aikaan kaarsimme leiripaikan pihaan. Kuralan kartanotila oli huikea paikka. Käytössämme oli kolme mökkiä kaikilla varusteilla, kenttä ja halli agilityesteineen sekä mahtavat maastot lenkkeilyyn ja treenailuun. Meidät juoksuiset oli majoitettu aivan joen rannassa olemaan Kurki-mökkiin. "Menkkakurjen" nukkujiin kuuluivat meidän autolastillisen lisäksi Maija ja Nauru seka Sari ja Priyan toinen sisko Tintti. Leirille saatiin kokoon hurja joukko wirnistelijöitä, ainoastaan Priyan kaksi pidemmällä asuvaa siskoa uupuivat joukosta. Priya ei valitettavasti joukon miekkosia päässyt juoksujen vuoksi tapaamaan.

Laskimme heti kotiuduttuamme aussiet hyrräämään ympäriinsä isona pyörremyrskynä. Ne molskivat vedessä uimassa ja säntäilivät ympäriinsä. Ilo kunnostautui mulahtamalla kaksi kertaa laiturilta veteen. Ensimmäisellä kerralla neiti ei ilmeisesti oppinut mitään. Höppiäinen.

  

Lähdimme siitä kurkistamaan tulevia haku ja jälkimaastoja. Me menkkaiset eli Priya, Ilo ja Nauru eristäydyimme omalle lenkillemme. Matka taittui jutellessa ja koirien vöyhkäämistä seuratessa.

Kuva: Jenny Söderlund

Kuva: jenny Söderlund


Lenkin jälkeen laitoimme koirat parkkiin ja siirryimme isommalle mökille mässäämään ja seurustelemaan. Ilta vaihtui yöksi koiraihmisten vaihtaessa kuulumisia. Menkkakurjen nukkumisjärjestely hoidettiin kaikkien turvallisuuden vuoksi sulkemalla neitokaiset omiin häkkeihinsä. Alakerta hieman hukkui häkkien sekaan! Priyan majoitustila kalpeni muitten tyttösten hulppeiden kartanoiden rinnalla.Yö oli hieman levoton. En meinannut millään saada unta kun mietin seuraavan päivän treeniä. Priya tai Ilo hieman piippaili pitkin yötä. sain levottoman ajatuksen, että minun pitäisi asentaa Priyalle kunnollinen Service-nappula häkkiin jotta tietäisin jos sillä on oikeasti hätä.  Heräsin uudestaan miettimään joskus neljän aikaan. Lisää levottomia ajatuksia. Olisin ollut täysin valmis nousemaan ylös kohti uusia seikkailuja, mutta pakotin itseni nukkumaan vielä pari tuntia.

Sen pituinen se. Huomenna saatte kuulla seuraavasta tapahtumarikkaasta päivästä Wirneen leirillä!


1 kommentti:

  1. Ja pahoittelen sekavaa tekstiä ja miljoonaa kirjoitusvirhettä! Silmät ristissä täällä kirjoittelen :D

    VastaaPoista