sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Olipa kerran Punainen pyörremyrsky

Tänään raahauduttiin aamulla jännittäviin treeneihin. Priyan piti keskittyä Tokoilemaan vaikka Ilo-sisko oli samassa hallissa. Aluksi tehtävä vaikutti mahdottomalta kun neiti tuijotti siskoa suu auki ja vinkui leikkimään. Mutta sitten kaivoin lelun esiin ja aloin aluksi vain leikkiä Priyan kanssa. Sitten teettämään yksinkertaisia tehtäviä josta palkkasin välillä nameilla ja välillä lelulla. Loppujen lopuksi treenit sujuivat paremmin kuin odotin ja olen oikein ylpeä pienestä punaisesta!

Priya jaksoi ihan hyvin keskittyä narussa ja vapaana pieniin seuraamis ja kontaktitreeneihin. Lopussa onnistui jopa paikkamakuu vaikka sisko oli jo tosi lähellä. Ei Priya ehkä ihan parastaan näyttänyt ja välillä vilkuili siskoon päin, mutta olen treeneihin silti todella tyytyväinen. Otettiin nyt Ilo-siskon omistajan Jennyn kanssa tehtäväksi harjoitella vähän tiuhempaan yhdessä treenaamista. Sisko on aina pahin häiriö!

Käytiin treenien jälkeen Hervannassa lenkillä ja koirilla oli aivan sikakivaa! Suunnattiin minun suuntavaistoni varassa vain johonkin ja heti kun poistuimme isommalta tieltä niin johdin meidät eksyksiin. Harhailimme sellaisen reilun pari tunnin lenkin. Ja kersat painoivat pyörremyrskynä ympäriinsä toistensa niskassa! Hauskaa oli ja kotiinkin löydettiin sitten loppujen lopuksi..
6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tuo vika kuva! :D Ja hienoa Priya! Kyllä se keskittymiskyky siellä on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jennyllä on parempi versio. Mulla oli vähän liian hidas liipasinsormi :)

   Poista
 2. Täytyy naksutella blogin päivitystahdista! Hyvä Milli! Tuulin kanssa yhdessä ihasteltin tänään blogin aktivoitumista ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aattelin ottaa itteäni niskasta kiinni ja kirjoittaa aina treenien jälkeen jotain että muistan sitten jälkikäteen mitä tuli tehtyä :)

   Poista
 3. Pahus, Laura ehti ekana kehumaan. :D Kivaa lukea enemmänkin teidän kuulumisia! Oon ollut itsekin viime aikoina tyytyväinen siihen, että jaksoi kirjoittaa ylös pikkupentupuuhailuja ja erilaisia treenejä, suurinta osaa ei muistaisi ilman aputekstejä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Tuulin kanssa! Itse ainakin olen käynyt jo nyt välillä katselemassa ja fiilistelemässä vahojen merkintöjen parissa. Ihanasti näykyy, miten pentu on kasvanut ja kehittynyt ♥ Oma blogini on ainakin tehty ihan vain omaksi ilokseni :)

   Poista