perjantai 27. syyskuuta 2013

Olipa kerran pentujen puuhaperjantai

Jee!


Tämän shelttipennun kanssa synkkasi erityisen hyvin

Priyan häntä on kasvanut!

Käytiin hervannan Mustissa ja Mirrissä peuhaamassa pentujen puuhaperjantaina. Priya oli aluksi hämillään ja jonotti ulos mokomasta aitauksesta, mutta ymmärsi äkkiä jutun juonen. Tarkoituksena oli tietysti riekkua henkensä edestä! Tämän ymmärryksen jälkeen jokainen koiranpentu ja omistaja sai maistaa osansa Priyan riemusta. Pienempiä juostiin kumoon (ups..), arempia ahdisteltiin ja rohkeimpien kanssa alkoi mainio leikkihetki. Ihmiset priya myös kiersi läpi pussailemassa. Yksi koiranpentuihin tutustumaan tullut lapsi totesi äidilleen Priyan nähtyään: "Ei oteta tuollaista, tuo on liian villi."

Mukaan oli eksynyt se samainen shelttipentu, jonka kanssa Priya paini jo alkuviikosta ja tämän "vanhan tutun" kanssa kemiat kohtasivat erityisen hyvin. Siitä seurasivat mainiot paini ja riekkuhetket.

Tapahtuma oli ihan mahtava tilaisuus tutustua erilaisiin samanikäisiin pentuihin ja ihmisiin!

Kotimatkalla saatiin harjoitella hihnakävelyä jo ihan tosissaan. Neidiltä oli jäänyt riekku päälle ja hihna oli yksinkertaisesti liian rajoittava pennun sen hetkiseen mielentilaan. Puolimatkassa pentu kuitenkin kävi pitkäkseen tien varteen. Jalat oli riekuttu makarooniksi ja hän ei enää kävele. Kannoin 6kg pentua kotiin.

1 kommentti:

  1. Teille on haaste: http://stellanovan.blogspot.fi/2013/09/haaste.html :)

    VastaaPoista