maanantai 23. syyskuuta 2013

Olipa kerran nurkka projekti


Nyt makaa jaloissa väsynyt pentu. Priya sai painikaverikseen shelttipennun, jonka kanssa yhteistä rallia jaksettiin vetää reilun tunnin ajan. Käytiin myös yhdessä vähän käppäilemässä metsässä. Pennut tulivat hyvin juttuun ja yhteiset leikit löytyivät heti. On se niin mahtavaa katsoa kun koirat puhuvat keskenään koiraa ja pitävät hauskaa! Kuvasin leikistä videoitakin, mutta blogger ei suostu niitä lataamaan, yritän myöhemmin uudestaan...
Viime yönä meillä oli hieman draamaa kun pikku pirulaisemme jäi kiinni sängyn alla nurkan syömisestä. Oli saanut listaan jo pienet jäljet, joten yritimme keskellä yötä kehitellä jotain suojarakennelmaa seinälle. Vaihtoi kyllä mielellään projektinsa johonkin rakentavampaan pureksittavaan, mutta nurkka kutsui pentua taas hetken päästä. Ensimmäinen pahvihökötys kaatui siihen, että sen silppuaminen oli Priyan mielestä vielä hauskempaa kun seinän syöminen. Kaikenlaiset tyynyrakennelmat kaatuivat samaan kynnykseen. Keksimme kyllä lopuksi sitten Priyan pitävän suojauksen. Lopuksi neiti onneksi tyytyi siankorvan syömiseen ja unohti nurkassa odottavan projektinsa.

Neiti oli ensimmäistä kertaa yksin tänään! Yksinoloharjoituksen ovat menneet niin hyvin, että Joni päätti päivällä käydä hesessä ja jättää Priyan siksi aikaa yksin aitaukseen. Pentu oli ihmetellyt hetken ja sitten nukahtanut aitaukseen. Mahtava typy!


2 kommenttia:

  1. Mulla on pari nurkkaa, jotka kaipais remontointia! Lähetäkkö pennun mun avuks? ;D Ja onnea onnistuneesta yksinolosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä ois varsinainen purkutöiden ammattilainen:)

      Poista