torstai 26. syyskuuta 2013

Olipa kerran agilitykoira wirneen ilmalentoTiistaina Priya pääsi ensimmäistä kertaa mukaan viesteilemään. Lähinnä sai odotella häkissä ja häiriköidä hihnan päässä, mutta pääsi vähän jo viestinmakuun pienellä vauvaharjoituksella. Voi että namsujen perässä oli kiva viilättää ihmisten luokse! Into oli hurja. Kyllä siitä mahtava viestikoira tulee:) Käytiin myös ihanan Ilppa-tollerin kanssa vähän käppäilemässä. Kaverusten hihnakävely ei ollut oikein mistään kotoisin jatkuvien riekkumisyritysten vuoksi.

Eilen käytiin Mustissa ja Mirrissä puntarilla. Lukemat kertoivat neidin olevan jo 6,4kg mötkäle. Aikas vonkale! Samalla reissulla hengailtiin Hervannan keskustassa ja ihmeteltiin maailman menoa. Pari ihmistä kävi neitiä moikkaamassakin ja syötteli nameja.
Aloitettiin perusasento harjoitukset pesuvadin avulla. Hiljaa hyvä tulee, joten otetaan vain muutama toisto kerrallaan. Muutaman päivän harjoittelulla Priya osaa tarjota etutassujaan vadin päälle ja liikutella takapäätään. Siitä se lähtee:) pitäisi malttaa vain pitää vieläkin lyhyempiä koulutushetkiä, mutta se on niin vaikeaa kun toinen on niin innoissaan ja itsekin tulee vähän liian ahneeksi..

Käytiin eilen myös takapihan koripallokentällä tekemässä ympyräharjoituksia. Priya oli ihan liekeissä! Palkkasin neitiä hyvästä ympyrästä aina hurjalla vetoleikillä. Priya on siinä erilainen kuin Wentti tai Panu, että se syttyy leikkimisestä niiiin kovasti. Tiesinhän minä sen kun tämäntyyppisen koiran halusin, mutta on se silti tullut yllätyksenä miten mahtava sen kanssa oikeesti on leikkiä! Wentille ja Panulle ruoka on aina ollut se paras palkka, mutta Priyalle tuntuu leikki sopivan paremmin. Kyllähän sille ruokakin kelpaa, mutta tekemisen into on ihan erilaista kun vilauttaa vetolelua taskusta.

Harjoitusten lopuksi Priya sai kantaa lelun takaisin sisälle. Tottakai sitä piti vähän aikaa mutustella pusikossa
Yksinoloharjoitukset jatkuvat välillä hyvällä ja välillä huonolla menestyksellä. Neiti jää hiljaa puuhastelemaan ja nukkumaan jos on oikeassa mielentilassa, mutta jos riekku olisi ollut vielä päällä niin aitaus ei vaan riitä tuholaisen elintilaksi. Silloin alkaa huuto. No, onneksi harjoitukset ovat suurimmaksi osaksi olleet onnistuneita.

naminami. Kongia mutustellaan pentuaitauksessa
 Priyalla on nyt myös vakuutus. Mahtipontisesti laitoin vakuutushakemuksen käyttötarkoitus osaan, että agilitykoira. Vakuutuspapereissa lukee nyt "Agilitykoira Wirneen Ilmalento".Kuulostaapa hyvältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti